• Mijn Dichtstbijzijnde Stad

Gestegen in populariteit, maar wees waakzaam voor scam

scamMet veel plezier kan Seri Sani spreken over een serieuze toenemende populariteit in Suriname. Het aantal bezoekers is inmiddels al opgelopen naar meer dan 10.000 per maand en alle pijlers staan bij social media en rankings omhoog!!! Seri Sani is hiermede de beste plek om uw goederen online te adverteren en/of om te kijken wat er aangeboden wordt. Helaas geeft deze populariteit ook scammers en oplichters prikkels om bezoekers te verleiden met dubieuze advertenties en beloften.

Seri Sani probeert dagelijks zoveel mogelijk advertenties te screenen en te blokkeren om bezoekers te beschermen tegen dergelijke praktijken maar ook om zijn succesvolle bedrijfsnaam te behouden. Toch wil het wel eens voorkomen dat een dubieuze advertentie geplaatst kan worden omdat er simpelweg geen directe relatie is met eventuele oplichting praktijken. In dit geval kan een bezoeker bij fraude een melding doen via de tabblad “Meld misbruik of Claim” bij de desbetreffende advertentie.

De adverteerder met de scam praktijken zal genotificeerd en geblokkeerd worden om verdere schade te beperken. Voor meer informatie hierover klik hier

Voor bezoekers is het altijd goed om FAQ door te nemen hoe te handelen bij dubieuze advertenties.