• Mijn Dichtstbijzijnde Stad

Veelgestelde Vragen

Heb je een vraag over Seri Sani. Hier vind u antwoord op de veelgestelde vragen. Mocht uw antwoord hier niet tussen staan kunt u altijd contact met ons opnemen via onze contact pagina.

Adverteren

Bij het adverteren word er maar 1 of 2 afbeeldingen geüpload terwijl ik 3 of 4 selecteer, hoe komt dat?

Niet elke browser ondersteund multi upload. Dus het kan heel goed zijn dat niet alle afbeeldingen bij het plaatsen van een advertentie word meegenomen. De meest geschikte browser die alles ondersteund is Google Chrome.

In welke categorie kan ik mijn advertentie het beste plaatsen?

Uw advertentie heeft het meeste succes als u deze in de best bijpassende categorie plaatst. U kunt de meest geschikte categorie voor uw advertentie vinden door te kijken in welke categorie soortgelijke producten worden aangeboden. Zoek bijvoorbeeld met behulp van de zoekmachine naar het product dat u wilt verkopen. Links van de zoekresultaten ziet u een lijst met relevante groepen en categorieën. De rubriek die bovenaan deze lijst staat is waarschijnlijk de meest geschikte categorie om uw advertentie in te plaatsen.

Mijn adres is niet correct op de google map?

Na het selecteren van Staat en stad kunt u het adres invoeren waar het product eventueel te bezichtigen is. Na het invoeren van het adres kunt u klikken op de button Stel Adres in op kaart bij advertentie plaatsen en Google map zal het correct aangeven op de Map.

Waarom mogen er geen link koppeling of website vermelding bij een advertentie?

Gratis adverteren is voor particulieren die spullen of goederen te koop willen aanbieden.  Als men als bedrijf link koppeling of website vermelding wilt om zijn eigen onderneming te promoten,  kan men kiezen voor Seri Sani Zakelijk pakket of banner plaatsen. Voor het promoten van een onderneming via Seri Sani zijn kosten verbonden.

Algemeen

Ik heb geen computer maar ik wil wel adverteren?

Seri Sani past zich aan elk apparaat die u tot beschikking hebt. Ook met uw telefoon of met uw Tabloid kunt u op gebruiksvriendelijke manier adverteren of reageren op advertenties.

Ik heb geen gebruikersnaam of wachtwoord?

Uw gebruikersnaam of wachtwoord word na registratie per mail verstuurd. Controleer of uw email adres correct is ingevoerd of kijk in uw spam of ongewenste mail box of deze niet daar in is terecht gekomen.

Ik zie een advertentie van mij op Seri Sani maar niet onder mijn beheer of Dashboard?

Als het zo is dat er een advertentie van u op onze site staat waar u (nog) geen beheer over heeft kunt u gebruik maken van onze Claim functie. Hier hebt u de mogelijkheid om een bestaande advertentie tot uw beheer te maken door wat controle stappen te volgen.

Is het plaatsen van een advertentie bij Seri Sani Gratis?

Ja. Het plaatsen van een advertentie bij Seri Sani is geheel gratis en vrijblijvend.

Registreren lukt niet?

Bij het registreren wordt het email adres en gebruikersnaam meteen gecontroleerd tijdens het invoeren of deze voldoet. Komt het voor dat bij registratie de site aangeeft dat het geen geldig email adres is terwijl u weet dat het wel zo is. Controleer dan of er bij het invoeren van uw adres geen spaties, ongeldige tekens #?><)(^%! of HOOFDLETTERS aanwezig zijn.

Bij gebruikersnaam kan het zijn dat een ander persoon geregistreerd voor u de gebruikersnaam al in bezit heeft. Bij deze verander of voeg extra letters of nummers.

lukt het u alsnog niet om te registreren, neem dan contact op met Seri Sani.

Verboden of verdachte objecten en diensten

Seri Sani is een advertentiesite die kopers en verkopers samenbrengt. Koop- en verkooptransacties en de afhandeling hiervan vinden buiten de site om plaats en Seri Sani is hierbij niet betrokken.

De verkoop en aankoop van objecten en diensten op Seri Sani is in beginsel toegestaan als de handel hierin niet is verboden door nationale of internationale wet- en regelgeving. Uitgangspunt is dat een object of dienst dat offline mag worden verkocht over het algemeen ook via Seri Sani mag worden verkocht.

Daarnaast stelt Seri Sani zelf ook regels met betrekking tot het plaatsen van advertenties en het gebruik van haar platform. In sommige gevallen wijkt Seri Sani hierbij af van bovenstaand uitgangspunt en verbieden deze regels het aanbieden van sommige objecten en diensten, ook als handel in deze volgens geldende wet- en regelgeving niet verboden is.

Voor uw gemak hebben we een lijst met verboden en verdachte objecten en diensten opgesteld. In deze lijst staan voorbeelden van objecten en diensten die wettelijk verboden zijn en dus niet mogen worden verhandeld via Seri Sani, bijvoorbeeld het aanbieden van drugs. Daarnaast staan er objecten en diensten in die niet per definitie verboden zijn, maar dat wel kunnen zijn en daarom uw aandacht vragen, zoals het aanbieden van objecten van bekende merken. Is het bijvoorbeeld een namaaktas van een bekend merk, dan mag de tas niet worden aangeboden. Is het een originele tas van een bekend merk, dan wel.

Let op! Deze lijst geeft slechts richtlijnen en is niet uitputtend. Als gebruiker van Seri Sani bent u zelf verantwoordelijk om na te gaan of het aanbod en de (ver)koop van bepaalde objecten en diensten wettelijk is toegestaan. Als u twijfelt over de toelaatbaarheid van het verhandelen van bepaalde objecten en diensten, neemt u dan contact op met een gezaghebbende of rechthebbende. Ook kunt u juridisch advies inwinnen bij een rechtswinkel bij u in de buurt.

Een overtreding van ons beleid kan leiden tot een of meer van de volgende acties:
Uw advertentie kan worden verwijderd (zonder restitutie van het advertentietarief)
Uw account kan worden geschorst
Uw gegevens kunnen worden doorgegeven aan justitie of aan een rechthebbende

Wat gebeurd er met een advertentie als deze is verlopen?

Elke advertentie verloopt na een periode van 6 maanden. Als deze niet tijdig word verlengd zal deze vanzelf worden verwijdert. Verleng deze simpel vernieuwen via uw Klantenpaneel. U krijgt voor elke geplaatste advertentie 10 dagen van tevoren melding als deze verloopt.

Tips

Hoe krijg ik meer bezoekers of verkoop ik sneller?

Om zoveel mogelijk aandacht te trekken van potentiële klanten naar uw advertentie speelt een goede uitgebreide omschrijving van uw product of dienst een grote rol. Bezoekers zoeken namelijk gebaseerd op informatie. Eenmaal aangekomen bij uw advertentie spreekt een foto meer dan woorden. U mag bij Seri  Sani standaard 4 foto’s tegelijk uploaden.

Een goede pakkende titel geeft al een goede eerste indruk.

In welke categorie kan ik mijn advertentie het beste plaatsen?

Uw advertentie heeft het meeste succes als u deze in de best bijpassende categorie plaatst. U kunt de meest geschikte categorie voor uw advertentie vinden door te kijken in welke categorie soortgelijke producten worden aangeboden. Zoek bijvoorbeeld met behulp van de zoekmachine naar het product dat u wilt verkopen. Links van de zoekresultaten ziet u een lijst met relevante groepen en categorieën. De rubriek die bovenaan deze lijst staat is waarschijnlijk de meest geschikte categorie om uw advertentie in te plaatsen.